Skip to content

Cine suntem?

Cu noi, seniorii dumneavoastră sunt în siguranță.

Protejăm demnitatea bătrânilor care ne trec pragul, depunem toate eforturile pentru a le îmbunătății calitatea vieții și ne îngirjim de bunăstarea vieții acestora pentru ca cei dragi lor să se poată bucura cât mai mult de timpul petrecut alături de ei.

Beneficiile căminului Casa Sfântul Nectarie

Căminul „Casa Sfântul Nectarie” oferă cazare și servicii specificie persoanelor vârstnice, cu și fără probleme de sănătate, persoanelor cu boli cronice sau celor care au nevoie de o perioadă de recuperare sau tratament

group-exercise-classes-social-bonding
Sah
3

Abordarea noastră

Abordarea noastră este de a oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, punând pe primul loc nevoile rezidenților nostri. Noi oferim o atmosferă sigură și familială in cadrul căminului și primim rezidenți pentru diverse perioade de timp. Unii dintre seriori petrec timpul cu noi fie pentru câteva zile, pentru perioade scurte de timp, fie mai mulți ani. Aceștia sunt supravegheați de personal calificat ce asigură un regim optim de rezidență în căminul nostru.

Rezidenții noștri sunt bine îngrijiți și își trăiesc viețile în mod independent. Fiecare dormitor este primitor, curat și intim, iar personalul nostru este mereu la dispoziția lor. Vârstnicii se pot bucura de televizor, radio, carți și reviste în orice moment al zilei, cât și de activitațile planificate de personalul nostru. Orele de masă sunt întotdeauna o încântare în căminul noastru, având în spate personal dedicat, oferind o variată selecție de mâncăruri gătite.

Înțelegem că fiecare rezident este diferit, indiferent dacă este vorba despre dietă, tratament sau îmbrăcăminte oferindu-le toată atenția noastră în funcție de nevoi. Personalul nostru este bucuros să vă raspundă oricaror întrebări sau nelămuriri și va face tot posibilul pentru a se îngriji de fiecare rezident în cel mai bun mod cu putință.

S E R V I C I I

Siguranță și confindențialitate

Căminul de bătrâni este creat si dotat astfel încât toți membrii să se simtă în maxim de comfort si siguranță.

S E R V I C I I

Căldura unui cămin

Am creat pentru seniori un mediu ambient plăcut și familial, care oferă căldura și sentimentul de „acasă”.

S E R V I C I I

Locație accesibilă

Căminul este amplasat într-o zonă liniștită, fiecărui senior oferindu-i-se intimitate si independență.

Ce oferim rezidenților noștri: